Πληρωμές contactless

Στην Κύπρο, οι κάρτες ανέπαφων συναλλαγών Visa contactless διατίθενται από όλες τις τράπεζες. Για οποιοδήποτε σχετικό νέο μπορείς να ενημερώνεσαι μέσω αυτής της σελίδας ή των δελτίων τύπου μας.

Πλήρωσε με Visa γρήγορα και εύκολα

 • Ταχύτητα – απλά ακούμπησε την κάρτα ανέπαφων συναλλαγών Visa contactless στο ειδικό μηχάνημα για να πληρώσεις.
 • Aσφάλεια – οι ανέπαφες πληρωμές χρησιμοποιούνται για όλες τις πληρωμές ενώ για πληρωμές αξίας έως 25Euro δεν χρειάζεται PIN. Ενδέχεται να σου ζητηθεί να εισάγεις το PIN σου, ως πρόσθετο μέτρο ασφαλείας.
 • Ευκολία – δεν χρειάζεται να έχεις μετρητά για να πληρώσεις, ούτε να περιμένεις στο ταμείο για να πάρεις ρέστα ή απόδειξη.

Πώς πραγματοποιούνται οι πληρωμές contactless:

 1. Αν υπάρχει το σύμβολο της τεχνολογίας ανέπαφων συναλλαγών contactless στην μπροστινή πλευρά της κάρτας Visa, μπορείς να αρχίσεις αμέσως να πραγματοποιείς ανέπαφες πληρωμές

  contactless symbol
 2. Μπορείς να πραγματοποιήσεις ανέπαφες πληρωμές σε οποιοδήποτε κατάστημα με το σήμα αποδοχής της μεθόδου ανέπαφων συναλλαγών. Πολλά καταστήματα λιανικής υποστηρίζουν ήδη τη μέθοδο ανέπαφων συναλλαγών, ενώ αρχίζουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ολοένα και περισσότερα.

  contactless hand symbol
 3. Απλώς ακούμπησε την κάρτα Visa σου στη συσκευή ανάγνωσης καρτών ανέπαφων συναλλαγών, μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη ένα μήνυμα επιβεβαίωσης για την επιτυχή ολοκλήρωση της συναλλαγής.
 4. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου για όλες τις πληρωμές ενώ για πληρωμές αξίας έως 25Euro δεν χρειάζεται PIN. Ενδέχεται να σου ζητηθεί να εισάγεις το PIN σου, ως πρόσθετο μέτρο ασφαλείας.