Το όραμα της Visa Europe είναι να σου προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιείς και να δέχεσαι πληρωμές με Visa εύκολα και με ασφάλεια, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, μέσω οποιασδήποτε συσκευής.

Γι αυτό το λόγο, έχουμε αναπτύξει και συνεχίζουμε να αναπτύσουμε καινοτόμες λύσεις πληρωμών, όπως η Visa contactless (ανέπαφες συναλλαγές).

Μέχρι σήμερα, έχουν εκδοθεί πάνω από 70 εκατομμύρια κάρτες Visa ανέπαφων συναλλαγών στην Ευρώπη, ενώ πολλές άλλες τράπεζες που συνεργάζονται με τη Visa Europe σχεδιάζουν να προσφέρουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία μέσα στα επόμενα χρόνια. Για να προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ανέπαφων πληρωμών μέσω κινητού, η Visa Europe συνεργάζεται ήδη με κορυφαίους κατασκευαστές, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να δημιουργήσει την απαραίτητη υποδομή για την ευρεία διάθεση των προϊόντων. Οι υπηρεσίες πληρωμών ανέπαφων συναλλαγών, ανέπαφων πληρωμών μέσω κινητού και ηλεκτρονικών πληρωμών θα γίνουν διαθέσιμες με διαφορετικούς ρυθμούς στις διάφορες χώρες, ανάλογα με τους τοπικούς κανονισμούς και τη συμμετοχή των τοπικών τραπεζών και συνεργατών.